fredag den 29. oktober 2010

Bar ryg, what to do?

Overvejer at bestille denne fine kjole fra american appeal, den er helt enkel, og måske en smule kedelig.. men jeg er bare helt vild med dens bare ryg og dens lidt oversize look!
Jeg har fundet den mest geniale bh uden ryg på asos.com... så hvis jeg køber kjolen er jeg uden tvivl også nødt til at invistere i bh'en - Jeg er nemlig ikke typen der går uden bh & det ville jo ødelægge kjolens ryg fuldstændig med en alm. en af slagsen! :-)
Her får i lige et link til den geniale bh fra asos: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=228394

 



2 kommentarer:

 1. LOVE IT!

  WASHMACH.
  http://www.washmach.com/

  SvarSlet
 2. Jeg har ofte selv brugt sådan nogle klister-nipple-covers, og de fungerer virkelig godt! Jeg købt i sin tid en pakke fra H&M, og de sad fint fast uden at “flappe” eller falde af i løbet af en hele aften (og dette er prøvet flere aftener – både på mere og mindre vilde byture ;)). Vil klart anbefale det! Ved ikke om H&M fører dem mere, har ikke set dem derinde i lang tid, men jeg ved, at Magasin også har haft sådan nogle i deres undertæjsafdeling
  denne gang for bye-bh. Dette site er meget nyttigt & nyttigt. Tak for din shareing. du kan få mere information herfra .......kan du besøge denne hjemmeside.
  http://bhudenryg.dk/
  bh uden ryg

  SvarSlet